Selena Gomez a fost internată într-un centru de psihiatrie din Statele Unite
Foto: tv8.md

Selena Gomez a fost internată într-un centru de psihiatrie din Statele Unite

5 știri, 5

Sursele consultate de site-ul specializat în știri mondene au indicat că Gomez, în vârstă de 26 de ani, a fost spitalizată prima dată timp de câteva zile în ultima săptămână din septembrie la Cedars-Sinai Medical Center de Los Angeles, deoarece era „nervoasă” și „deprimată” din cauza unui nivel alarmant de scăzut al celulelor albe din sânge.

Ea a revenit la spital la sfârșitul săptămânii trecute deoarece nivelul scăzut al globulelor albe a persistat, ceea ce a antrenat o „spirală emoțională negativă”. Îm timpul acestei a doua internări, ea a suferit o depresie nervoasă după ce medicii nu au lăsat-o să plece.

În prezent, Gomez este internată într-un spital de psihiatrie de pe coasta de est a SUA, unde primește terapie dialectic comportamentală, un tratament care i-a fost aplicat și în trecut și care este folosit pentru diverse tulburări.

Fosta vedetă Disney a suferit anul trecut un transplant de rinichi din cauza unui lupus.

În 2014, Gomez a petrecut două săptămâni într-un centru de reabilitare pentru abuz de alcool, marijuana și droguri, după ce s-a despărțit cu Justin Bieber.

Citește pe tv8.md