Serafim Urechean face praf un candidat la funcția de primar al Capitalei: „Spune aiureli”. Cine e vizat
Foto: noi.md

Serafim Urechean face praf un candidat la funcția de primar al Capitalei: „Spune aiureli”. Cine e vizat

4 știri, 13

Fostul Primar al Capitalei, Serafim Urechean, a făcut puf și praf promisiunile electorale ale candidatului liberalilor la primăria Chișinăului, Valeriu Munteanu. În opinia fostului edil, ideile de întoarcere ale Aeroportului sau desființarea căii ferate din Chișinău sunt imposibil de realizat, informează CURENTUL.

„Dacă Valeriu Munteanu vorbește asemenea aiureli, atunci chiar e problematic de a-l vota. Eu tot aș lua sub jurisdicția Chișinăului Gibraltarul, Dardanelele și am sta cu toții cu picioarele pe sobă. Oare este vreun prost în Chișinău care să nu înțeleagă că acest lucru este imposibil, că acestea sunt aiureli în stacană?”, a declarat Serafim Urechean.

Mai mult decât atât, Urechean și-a exprimat indignarea față de promisiunile și altor candidați, care toți ca unul spun că vor da afară pe toți actualii funcționari de la primărie.

„Oare chiar suntem cu toții potlogari în țara asta? Sunt oameni și în primăria Chișinăului, în serviciile Chișinăului, oameni muncitori, oameni cunoscători, oameni cu demnitate. Nu patrioți de ăștia peste noapte. Sunt oameni care ani în șir au lucrat pentru Chișinău”, a declarat Serafim Urechean.

Dumitru Garcaliuc

    Citește pe curentul.md