Serena Williams își anunță retragerea din tenis4Foto© publika.md

Serena Williams își anunță retragerea din tenis

, 7 știri, o vizualizare

Legendara jucătoare americană de tenis Serena Williams, în vârstă de 40 ani, a declarat marți că numărătoarea inversă în ceea ce privește retragerea sa din activitatea competițională a început, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Serena Williams a declarat că va încerca să câștige US Open, ultimul turneu de Grand Slam la care va participa, însă după acesta este timpul să meargă „într-o altă direcție” Jucătoarea americană de tenis a făcut anunțul pe conturile sale din online, unde a distribuit un interviu acordat revistei Vogue.

„Vine un moment în viață când trebuie să ne hotărâm să mergem într-o altă direcție. Acea perioadă este întotdeauna grea când iubești ceva atât de mult. Doamne, îmi place tenisul. Dar acum, numărătoarea inversă a început. Trebuie să mă concentrez pe a fi mamă, pe obiectivele mele spirituale și, în sfârșit, să descopăr o Serena diferită, dar incitantă. Voi savura aceste câteva săptămâni”, a spus jucătoarea de tenis care este deținătoare a nu mai puțin de 23 de titluri de Mare Șlem.