Sergiu Sîrbu, ironic la acuzațiile lui Sandu: „Am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sînt”

Sergiu Sîrbu, ironic la acuzațiile lui Sandu: „Am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sînt”4Foto© adevarul.ro

Sergiu Sîrbu, ironic la acuzațiile lui Sandu: „Am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sînt”

, 4 știri, 6 vizualizări

Într-o postare pe facebook, Sîrbu nu a ezitat să o ia peste picior, sugerînd că a constatat dimineață că și mașina sa a rămas fără șuruburi.

”Aseară am văzut la știri ca și Năstase plîngea, după Maia, că cineva i-a desfăcut unui coleg piulițele… de la o roată a mașinii. Dimineața, înainte să mă urc la volan, am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sunt … Merg să mă uit la jeep-ul Maiei Sandu și la limuzina din Frankfurt a lui Năstase, nu m-aș mira să-mi găsesc șuruburile la roțile lor… Și încă nici nu a început campania electorala :)”, a scris deputatul PDM.

Amintim că, într-un interviu pentru Europa Liberă, Maia Sandu a afirmat că, recent, în timp ce conducea mașina, a observat că o roată era deșurubată. Maia Sandu a sugerat că cineva intenționat a deșurubat roata pentru a provoca un accident rutier.

Aseară am văzut la știri ca și Năstase plângea, după Maia, că cineva i-a desfăcut unui coleg piulițele... de la o roată a mașinii. Dimineața, înainte să mă urc la volan, am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sunt ... Merg să mă uit la jeep-ul Maiei Sandu și la limuzina din Frankfurt a lui Năstase, nu m-aș mira să-mi găsesc șuruburile la roțile lor... Și încă nici nu a început campania electorala :)
Sergiu Sîrbu,
Sergiu Sîrbu ironizează pe seama încercării de victimizare a…
Din punctul meu de vedere face parte din arsenalul de mijloace ale lui Plahotniuc și a acestei guvernări
Andrei Năstase,
Sergiu Sîrbu, ironic la acuzațiile Maiei Sandu și ale lui…
Am verificat și eu roțile. Surpriză, șuruburile nu mai sunt...
Sergiu Sîrbu,
Sarcasm de dimineață. Sergiu Sîrbu: „Am verificat și eu…