Show aviatic la Aeroportul Chișinău
Foto: www.publika.md

Show aviatic la Aeroportul Chișinău

9 știri, 9

Cu ocazia aniversării a 74-a de la crearea Aviației Civile din Republica Moldova, pe Aeroportul Internațional Chișinău, sâmbătă, 22 septembrie, va avea loc un show aviatic grandios, potrivit organizatorilor. Vizitatorii vor putea vedea trucurile în aer pe care le vor face cei de la Baltic Bees (Letonia) și Aeroclubul României și, pentru prima dată în Moldova, vor avea posibilitatea să testeze tunelul aerodinamic, iar campionii mondiali la indoor skydiving vor prezenta un spectacol, transmite IPN.

Pentru cei pasionați de avioane vor fi expuse nave aeriene din aviația civilă și tehnică aeronautică. Parașutiștii sportivi vor demonstra acrobații aeriene și salturi cu parașuta, iar pentru micii admiratori vor fi amenajate zone speciale, cu terenuri de joacă și alte activități distractive.

Sâmbătă, va fi ales și castigatorul concursului de fotografie lansat de Avia Invest pe 11 septembrie, pe Facebook. Premiul mare este o vacanță pentru două persoane în Dubai, timp de o săptămână, și o vizită la Aqua Park-ul în hotelul Atlantis. Pentru locul doi vor fi acordate două bilete dus-întors la Paris, iar pentru locul trei, două bilete dus-întors la Florența.

În această zi va avea loc și finala concursului „Stewardesa Anului”. Potrivit organizatorilor, la etapa de preselecție participantele au povestit despre jobul care le motivează în fiecare zi să fie cele mai bune și să ofere siguranță...

    Citește pe ipn.md