Și la Bălți nu se putea respira până acum câțiva ani. Renato Usatîi povestește cum a rezolvat problema8Foto© curentul.md

Și la Bălți nu se putea respira până acum câțiva ani. Renato Usatîi povestește cum a rezolvat problema

, 21 știri, 6 vizualizări

Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, este deranjat de mirosul urât resimțit în Chișinău și spune că s-a confruntat cu o problemă similară atunci când era în fruntea municipiului Bălți. Acesta a declarat ieri, în cadrul emisiunii „Important”, de la TVC 21, că a rezolvat problema cu mirosul urât din Bălți în două săptămâni.

„Aceeași problemă exista și la Bălți mai mulți ani la rând. Era imposibil să respiri. I-am promis atunci ex-ambasadorului Germaniei că rezolv problema într-o lună și jumătate. Am rezolvat-o în două săptămâni. Problema consta în producerea ilegală de spirt. Mirosul provenea de la deșeuri și oamenii își ieșeau din minți din cauza mirosului”, a menționat Renato Usatîi.

Potrivit liderului „Partidului Nostru”, sursa mirosului urât din Chișinău ar putea fi una similară. „Nu sunt expert, dar mirosul de la Chișinău îmi amintește de ce era la Bălți acum mai mulți ani în urmă”.