Silvia Radu către toți politicienii: „Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ”
Foto: protv.md

Silvia Radu către toți politicienii: „Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ”

9 știri, 9

Silvia Radu cere tuturor politicienilor să nu folosească alegerile locale anticipate pentru a-și instala din nou partidele în Primăria Chișinău. „Luați-vă de mână, toți sunteți o apă și-un pământ, lăsați în pace măcar Chișinăul, să fie în țara asta, a cetățenilor”, a scris primarul interimar pe pagina sa de facebook. Mesajul a fost făcut public în contextul în care Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi, 6 martie, că nu va înainta niciun candidat la alegerile locale anticipate din municipiul Chișinău, dar va susține candidatul partidelor pro-europene care va înregistra cele mai bune rezultate.

Reacția Silviei Radu vine după ce presa i-a cerut să comenteze declarațiile de astăzi ale lui Vlad Plahotniuc, candidatura lui Andrei Năstase, dar și alte declarații ale unor politicieni în legătură cu alegerile locale anticipate în Chișinău.

Silvia Radu a mai declarat că ea are agenda sa de lucru în Primărie și pe asta se concentrează primordial, în timp ce politicienii își au agenda lor.

La mijlocul lunii februarie, curent, după ce Dorin Chirtoacă și-a anunțat demisia, Silvia Radu, a declarat că nu a decis încă dacă va candida la funcția de primar al mun. Chișinău. „Astăzi nu vă pot răspunde pozitiv sau negativ la această întrebare. Dacă ați cunoaște adevăratele probleme ale municipiului, nu știu dacă mulți s-ar aventura să candideze pentru funcția de primar. Este o decizie foarte grea și ...

    Citește pe zdg.md