Minunatul covor de flori din scuarul Catedralei

Minunatul covor de flori din scuarul Catedralei

25 știri, 20

În Scuarul Catedralei a fost amenajat un covor din flori autentic moldovenesc. Ideea îi aparține primarului interimar, Silvia Radu. Ulterior, florile vor fi plantate în parcurile din Chișinău.

"Vrem ca locuitorii Capitalei să se bucure de aceste spații frumoase și vom face ca orașul să fie vizitat de mai mulți turiști, dezvoltându-l și chiar atrăgând bani adiționali la bugetul municipiului. În acest an locuitorii Chișinăului pot vedea cum s-au cheltuit banii lor, anterior se cumpărau flori dar nu se prea vedeau, iată că în acest an florile sunt cumpărate și sunt aici, vedeți acest covor de flori, ulterior ele vor fi plantate în parcurile din oraș.

E un covor din flori autentic moldovenesc. S-a făcut licitație și acest covor de flori costă 1.800.000 de lei. Am văzut astfel de festivaluri și în Europa și ar fi frumos ca în Chișinău să avem o tradiție. Oamenii trebuie să vadă aceste flori atunci când sunt cumpărate. Covorul va sta în Scuarul Catedralei până marțea viitoare, apoi vor fi plantate în parcuri", a precizat edilul interimar al Capitalei.

    Citește pe publika.md