Silvia Radu: „Vreau să candidez, însă decizia depinde de câțiva factori principali”
Foto: diez.md

Silvia Radu: „Vreau să candidez, însă decizia depinde de câțiva factori principali”

21 știri, 5

Silvia Radu, primara interimară a Chișinăului, a anunțat pe pagina sa de Facebook că vrea să candideze la alegerile locale din Capitală, doar ca candidat independent. Pentru aceasta are nevoie să colecteze semnături de la locuitorii orașului, proces care îl va începe de mâine.

„Mai mulți oameni pe care i-am întâlnit sau mi-au scris pe rețele sociale, doresc să știe dacă voi candida sau nu. Vă spun cu toată sinceritatea că vreau să candidez, însă decizia depinde de câțiva factori principali, pe care sper să-i lămuresc în perioada următoare.

Cu siguranță însă, dacă decizia va fi sa candidez, o voi face doar ca independent, oricât de greu ar fi. Cred însă că susținerea directa a oamenilor îți dă mai multa putere să faci treabă pentru Chișinău.

Spre deosebire de candidații politici, care pot candida fără semnăturile cetățenilor, ca independent va trebui sa strâng semnături. Începând de mâine, împreună cu câțiva oameni dragi, care mi-au fost alături și în campania electorala trecută, voi demara acest proces de strângere a semnăturilor.

Intenționez sa utilizez și acest prilej pentru a mă întâlni cu locuitorii Chișinăului, pentru a discuta cu Dvs.

În fiecare zi, după programul de lucru, între orele 18:00-20:00, voi fi la unul din corturile amenajate pentru strângerea semnăturilor și vă aștept să discutăm doar despre Chișinău, despre ce putem face împreună pentru ca orașul nostru să...

    Citește pe diez.md