Socialiștii și-au DESEMNAT deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019: „Sunt sigur că va CÂȘTIGA”
Foto: politik.md

Socialiștii și-au DESEMNAT deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019: „Sunt sigur că va CÂȘTIGA”

7 știri, 6

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și-au desemnat deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019, chiar dacă noul primar, Andrei Năstase, nici nu a preluat mandatul adjudecat duminică în fața socialistului Ion Ceban.

Socialiștii vor merge iarăși pe mâna lui Ion Ceban, chiar dacă acesta nu a putut să-l învingă duminică pe Andrei Năstase.

„Ion Ceban a fost cel mai bun, a câștigat toate dezbaterile, dar s-a votat geopolitic. Eu am discutat cu Ion Ceban ce facem mai departe. Eu cred că Ion Ceban va fi candidatul nostru la alegerile locale ordinare, care vor avea loc în 2019. A rămas mai puțin de un an până la alegerile primarului general. Următorul primar va fi ales pentru patru ani”, a declarat președintele R. Moldova, Igor Dodon.

Potrivit șefului statului, Ion Ceban se va ocupa exclusiv de problemele din municipiul Chișinău până la alegerile din 2019. „În acest an el va demonstra tuturor, inclusiv alegătorilor de dreapta, că au greșit (că l-au preferat pe Andrei Năstase n.r.). Sunt sigur că la anul Ion Ceban va câștiga alegerile și va deveni primul primar profesionist din ultimii 10-15 ani”, a adăugat oficialul.

De asemenea, Dodon nu a uitat nici de membrii echipei socialiștilor care au muncit în campania electorală locală. Acesta l-a remarcat pe deputatul socialist Vlad Bătrâncea, căruia îi rezervă un post important. „Pe Vlad Bătrânc...

    Citește pe ziarulnational.md