Socialistul Vladimir Odnostalco a depus o solicitare la ANI pentru a verifica declarația de avere a unei deputate PAS© abcnews.md

Socialistul Vladimir Odnostalco a depus o solicitare la ANI pentru a verifica declarația de avere a unei deputate PAS

, 4 știri, 15 vizualizări

Deputatul socialist, Vladimir Odnostalco susține că a depus o solicitare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) pentru a verifica declarațiile de avere și interese a deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Veronica Roșca. Potrivit lui Odnostalco, în declarația de avere a parlamentarei PAS există mai multe lacune și neconcordanțe, printre care și „un Mercedes în valoare de 180 mii de lei, pe care Roșca nu l-ar fi indicat în declarație”.

„O mașină „dispărută", ascunderea cotei părți într-o companie, lipsa valorii unor imobile și alte încălcări au fost depistate, analizând declarațiile de avere și interese ale deputatei PAS, Veronica Roșca. Mai exact, în declarațiile pentru anii 2019-2020, deputata PAS n-a indicat valoarea a 4 terenuri agricole, deși e obligată prin lege să facă acest lucru.

În declarațiile pentru perioada 2019-2020, Veronica Roșca indica faptul că deține, împreună cu soțul, patru automobile, printre care autoturismul Mercedes E250, anul fabricației 2011 în valoare de 180 mii de lei. Acest automobil „a dispărut" din declarația întocmită la 31 martie 2021.