Soția premierului Canadei, s-a vindecat de coronavirus4Foto© deschide.md

Soția premierului Canadei, s-a vindecat de coronavirus

, 6 știri, 12 vizualizări

„Mă simt mult mai bine și am primit avizul medicului meu și al Centrului de Sănătate Publică din Ottawa”, a scris soția premierului canadian, cerîndu-le concetățenilor săi să stea acasă pentru a preveni răspîndirea coronavirusului și să rămînă conectați cu ajutorul tehnologiei, evitînd să se întîlnească fizic.

„Cred cu tărie că știința și compasiunea ne vor scoate din această criză. Aceasta înseamnă să ascultăm și să respectăm protocoalele medicale și să rămînem acasă deocamdată. Acestea sînt vremuri dificile. Știu că nu-i ușor să fii singur - sîntem cu toții ființe sociale, inclusiv eu!”, a scris Gregoire Trudeau, care s-a autoizolat de cînd a fost testată pozitiv pentru Covid-19, la jumătatea lunii martie, după o călătorie la Londra, relatează DPA, citată de Agerpres.

Deși nu avea simptome, Justin Trudeau a anunțat că și el s-a autoizolat și a lucrat de acasă.

La scurt timp după ce soția sa a anunțat că s-a vindecat de Covid-19, Justin Trudeau a lăsat să se înțeleagă, în cursul unui briefing de presă, că intenționează să rămînă acasă, cu familia, chiar dacă perioada de autoizolare de 14 zile s-a încheiat.