Speakerul Igor Grosu despre plecarea vicepremierului Vlad Kulminski3Foto© deschide.md

Speakerul Igor Grosu despre plecarea vicepremierului Vlad Kulminski

, 6 știri, 9 vizualizări

Igor Grosu respinge ideea unor neînțelegeri între Vlad Kulminski și liderii partidului de guvernare și spune că fostul vicepremier va rămâne alături de echipa PAS pentru expertiză în domeniul reintegrării țării.

„Chiar sunt motive personale, n-aș dori eu să le anunț, dacă va dori să le anunțe, o va face singur. Este o persoană la care noi ținem și care a avut o contribuție mare pe dimensiunea reintegrării. El va rămâne alături de noi. În contextul deciziei Parlamentului de creare a unei comisii speciale, noi împreună am discutat necesitatea unei astfel de platforme. El m-a asigurat că, chiar dacă a ales să ia această decizie, va rămâne o resursă pentru noi când vom discuta subiecte ce vizează reintegrarea țării”, a spus Igor Grosu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Potrivit președintelui Parlamentului, premierul deja este în discuții cu persoane profesioniste pe domeniul reintegrării care i-ar putea lua locul lui Kulminski. Igor Grosu spune că echipa guvernamentală este una consolidată și nu sunt planificate remanieri.