Staff-ul lui Dodon respinge acuzațiile lui Usatîi, care a spus că primul a primit finanțare din Rusia în timpul campaniei electorale2Foto© deschide.md

Staff-ul lui Dodon respinge acuzațiile lui Usatîi, care a spus că primul a primit finanțare din Rusia în timpul campaniei electorale

, 5 știri, 17 vizualizări

Staff-ul candidatului independent la alegerile prezidențiale susținut de socialiști Igor Dodon declară că informațiile lansate de fostul concurent electoral Renato Usatîi sunt false. Menționăm că ultimul a declarat că Igor Dodon a primit finanțare din Federația Rusă în timpul campaniei electorale.

„Scopul aruncării acestei intoxicații în spațiul public este de a reduce șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial. Juriștii noștri pregătesc o adresare în judecată pe acest caz de difuzare a informațiilor false și calomnioase. Totodată, constatăm numărul sporit de falsuri, care sunt lansate de oponenți pe ultima sută de metri.

Aceștia falsifică până și documente oficiale, ceea ce reprezintă deja o infracțiune. Repetăm îndemnul nostru către contracandidat, să dea dovadă de respect față de cetățeni și să renunțe la acțiunile ilegale și de răspândire a informațiilor și documentelor falsificate”, declară staff-ul candidatului independent Igor Dodon.