Paris Hilton s-a logodit cu iubitul ei, actorul Chris Zylka
Foto: www.noi.md

Paris Hilton s-a logodit cu iubitul ei, actorul Chris Zylka

5 știri, 5

Starleta americană Paris Hilton s-a logodit cu actorul Chris Zylka, cunoscut din serialul de televiziune "The Leftovers", după ce acesta a cerut-o în căsătorie în weekend, în timp ce se aflau la schi în Aspen, Colorado, scrie people.com, potrivit zdi.ro.

"Sunt atât de entuziasmată să fiu logodită cu iubirea vieții mele și cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simțit niciodată mai fericită, în siguranță și iubită. Este perfect pentru mine din toate punctele de vedere și mi-a arătat că basmele există cu adevărat", a spus moștenitoarea imperiului hotelier Hilton pentru People.

Cei doi făceau o fotografie pe o pârtie de schi când Chris Zylka s-a așezat într-un genunchi în fața vedetei americane și a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel cu diamant de dimensiuni mari, de 20 de carate, în formă de pară.

"Am fost atât de surprinsă și emoționată. Am spus «da» imediat. Inelul este splendid și strălucitor. Este cel mai frumos inel pe care l-am văzut", a mai spus Paris Hilton.

"Paris este cea mai frumoasă și impresionantă femeie. Mă simt cel mai norocos bărbat din lume", a spus Zylka pentru People.

Cei doi au mers apoi la o petrecere organizată de Richie Akiva și Ronnie Madra, unde Paris Hilton le-a împărtășit vestea și le-a arătat inelul prietenilor ei, între care s-a numărat și Bella Hadid.

Paris Hilton și Chris Zylka s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere în urma galei Osc...

    Citește pe publika.md