Strada Octavian Goga din Chișinău ar putea fi REDENUMITĂ în cinstea unui general rus: Demersul socialiștilor și doleanța lui Tkaciuk5Foto© publika.md

Strada Octavian Goga din Chișinău ar putea fi REDENUMITĂ în cinstea unui general rus: Demersul socialiștilor și doleanța lui Tkaciuk

, 11 știri, 3 vizualizări

Socialiștii din Consiliul Municipal Chișinău vor să redenumească strada „Octavian Goga” din capitală, în strada „A.V. Suvorov”.

Un demers în acest sens a fost înaintat de președintele fracțiunii PSRM, Serghei Afanasenco și președintele A.O. „Fraternitatea Cadeților”, Serghei Nazarenco, asociație care are drept obiectiv promovarea intereselor minorităților naționale, potrivit Biroului de Relații Interetnice.

În acest sens, șefa Direcției Arhitectură, Urbanism și Relații Funciare,Svetlana Dogotaru, deja a început procesul de modificare a străzii. Aceasta a solicitat tuturor fracțiunilor din CMC să înainteze câte un membru în componența nominală a Comisiei Nominalizate, în scopul introducerii modificării a regulamentului propriu-zis și reactualizării acestuia.