Străzile satului Lucășeuca sunt iluminate, datorită unui proiect implementat de Partidul Șor7Foto1Video© deschide.md

Străzile satului Lucășeuca sunt iluminate, datorită unui proiect implementat de Partidul Șor

, 7 știri, 4 vizualizări

La Lucășeuca au fost modernizate două puncte de transformare a curentului și montată o rețea cu lungime de peste opt kilometri. 500 de becuri de tip LED iluminează străzile localității. Recent, echipa lui Ilan Șor a aprins lumina și pe străzile din satul Mana, care face parte din aceeași comună. Acolo a fost instalată o rețea de 3,5 kilometri și peste 170 de corpuri de iluminat de tip LED.

Locuitorii satului au fost felicitații de către liderul Partidului Șor, deputatul Ilan Șor.

„În 2015, am promis că vom transforma Orheiul și l-am făcut cel mai bun oraș din țară. După ce ne-a fost încredințată puterea în raionul Orhei, noi am promis că îl vom face cel mai bun raion din țară. Am început de la sistemele de iluminat stradal și terenuri de joacă pentru copii, iar în 2021 vom continua cu renovarea drumurilor, după care vom repara grădinițele și școlile și vom implementa alte proiecte de infrastructură. Avem o echipă minunată și determinarea de a realiza aceste lucruri”, a spus Ilan Șor.

Vicepreședintele Partidului Șor, deputatul Marina Tauber a menționat că toate succesele înscrise de echipa lui Ilan Șor în raionul Orhei se datorează, în primul rând, oamenilor de municipiu.