Studenții de la USM vor susține examenele din sesiunea de vară online3Foto© unimedia.info

Studenții de la USM vor susține examenele din sesiunea de vară online

, 8 știri, 4 vizualizări

Studenții de la Universitatea de Stat din Moldova (USM) vor susține examenele din sesiunea de vară, în format online. O dispoziție în acest sens a fost semnată ieri, 7 mai, de rectorul universității, Igor Șarov. Motivul care a stat la baza acestei decizii este situația epidemiologică din țară.

„Având în vedere evoluția situației pandemice și în scopul diminuării riscului de infectare cu COVID-19 a studenților și cadrelor didactice, rectorul USM, dr. Igor Șarov a dispus organizarea sesiunii ordinare de vară în cadrul USM pentru toate programele de studii superioare de licență, învățământ cu frecvență și cu frecvență redusă, precum și pentru studiile superioare de master în format online”, se arată într-un comunicat emis de USM.

Tot în legătură cu situația epidemiologică, potrivit documentului emis, dacă se îmbolnăvește titularul de curs, decanul facultății și șeful de departament, se va numi un nou examinator, se vor realiza modificări în orar și examenul va fi transferat pentru o altă dată în perioada sesiunii.