Sturza îl contrazice pe ministrul „de pe Wall Street”: Actuala guvernare demonstrează impotență totală2Foto© deschide.md

Sturza îl contrazice pe ministrul „de pe Wall Street”: Actuala guvernare demonstrează impotență totală

, 4 știri, 13 vizualizări

Fostul premier Ion Sturza crede că Aeroportul Internațional Chișinău poate fi întors statului și asta pentru că au fost admise încălcări flagrante în procesul de concesionare pentru 49 de ani. Sturza îl critică și pe ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, care a declarat astăzi că guvernarea nu ar avea pârghii pentru a opri tranzacția de vânzare-cumpărare de către Ilan Șor a Aeroportului (AIC).

„De la bun început am considerat concesionarea AIC către Sor - prin intermediul unor ofițeri FSB - un act de trădare națională. Aproape că în genunchi l-am rugat pe Filat și, în mod deosebit, pe Leancă să nu o facă. Ne-au trădat pentru doi arginți otrăviți! Am descris de-a lungul timpului cu lux de amănunte cine a fost implicat, a facilitat și a beneficiat. M-au sfidat, au trimis comandouri în România să mă urmărească și să mă compromită. Acum demonstrăm o impotență totală”, a scris acesta pe Facebook.

Potrivit fostului premier, contractul de concesionare poate fi reziliat. „Domnilor, în procesul de concesionare s-au încălcat toate legile, concesionarul nu a îndeplinit contractul. Puneți-i la dubă pe „decidenți”, reziliați instant contractul, băgați „spețnazul”. Vi-i frică de Șor? O să vă dea în judecată? Nu fiți ridicoli!