Actorul Sylvester Stallone va fi anchetat pentru agresiune sexuală
Foto: unimedia.info

Actorul Sylvester Stallone va fi anchetat pentru agresiune sexuală

5 știri, 10

Procurorii americani au demarat o anchetă pentru a stabili dacă actorul Sylvester Stallone, un star al filmelor de acțiune, ar trebui să fie judecat pentru o agresiune sexuală ce a fost semnalată anul trecut, informează AFP.

“Un dosar a fost prezentat astăzi de Poliția din Santa Monica”, o municipalitate aflată în proximitatea metropolei Los Angeles. “Ancheta îl vizează pe Sylvester Stallone”, a explicat miercuri pentru AFP Greg Risling, purtător de cuvânt al Procurorului districtual din Los Angeles, Jackie Lacey.

“Dosarul este examinat de echipa noastră de specialiști în infracțiuni de natură sexuală”, a adăugat el.

Acest caz vizează o femeie care a afirmat în noiembrie 2017 că starul hollywoodian, în vârstă de 71 de ani, celebru pentru rolurile interpretate în francizele de acțiune “Rocky” și “Rambo”, a agresat-o în anii 1990.

Greg Risling a refuzat să dezvăluie alte detalii despre circumstanțele în care s-a produs agresiunea prezumtivă și nu a precizat dacă faptele au fost prescrise.

Poliția din Santa Monica și avocatul actorului, Martin Singer, nu au putut fi contactați de jurnaliștii de la AFP pentru a comenta aceste informații.

Acuzațiile au apărut în urma avântului luat de mișcarea #MeToo, care a atras atenția opiniei publice mondiale asupra violențelor sexuale comise la Hollywood, dar și în alte părți ale lumii.

În decembrie, avocatul Martin Singer a declarat pentru ...

    Citește pe gandul.md