Terifiant: O elevă de 11 ani a fost violată de 18 bărbați
Foto: medianews.md

Terifiant: O elevă de 11 ani a fost violată de 18 bărbați

4 știri, 33

Fata, care avea probleme de auz, ar fi fost sedată de către acuzați, printre care se află un angajat al unei firme de pază care asigura securitatea clădirii și liftierul, transmite medianews.md cu referire la digi24.ro.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 23 de ani și 66 de ani, au filmat violul, au șantajat-o pe fată și au amenințat-o cu consecințe grave dacă se adresează poliției.

Părinții victimei au formulat duminică o plângere la poliție după ce fata care fusese violată i-a povestit surorii sale coșmarul prin care a trecut.

''I-am arestat pe toți cei 18 acuzați pentru această infracțiune odioasă. Ei au abuzat-o sexual pe fată, de mai multe ori, într-o magazie de pe terasa clădirii în ultimele șapte luni'', a declarat un reprezentant al poliției din Chennai.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bărbații au fost puși sub acuzare în virtutea Legii privind protecția copiilor de infracțiuni de natură sexuală din India (POCSO).

Guvernul indian a aprobat recent pedepse drastice pentru cazurile de violență sexuală contra copiilor, inclusiv pedeapsa capitală pentru cei condamnați pentru viol dacă victima este în vârstă de cel mult 12 ani.

Decizia a survenit după violarea și uciderea unei fete de 8 ani în statul Jammu-Kashmir, din nord-vestul Indiei, și alte câteva cazuri de abuzuri sexuale contra unor minori în ultimele luni.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || [])...

    Citește pe medianews.md