"The Fate of the Furious", cel mai bun debut global din istoria filmului

"The Fate of the Furious", cel mai bun debut global din istoria filmului

6 știri, 8

Filmul "The Fate of the Furious", al 8-lea episod al seriei de acțiune și curse de mașini "Fast and Furious", a avut un extraordinar debut la sfârșitul săptămânii trecute în cinematografele din SUA, cu încasări de 100,2 milioane de dolari, informează Agerpres.

Este vorba de cel mai bun al doilea debut în SUA pentru un film al unei francize, după cifrele obținute de "Fast & Furious 7", care a atins suma de 147,2 de milioane de dolari la lansarea sa pe marile ecrane.

"The Fate of the Furious" a avut în total încasări de 432,3 de milioane de dolari în întreaga lume, astfel încât devine cel mai bun debut global din istoria filmului.

În filmul regizat de F. Gary Gray, principala noutate o reprezintă Charlize Theron, — o enigmatică femeie care îl seduce pe Dom (Vin Diesel), eroul principal al seriei, și îl atrage în lumea crimei, trădându-și astfel colegii de echipă, personaje interpretate de Michelle Rodríguez și Dwayne Johnson.

"The Fate of the Furious" a bătut recordul de încasări la sfârșitul săptămânii trecute și în China, cu 446 de milioane de yuani în două zile de difuzare în cinematografe (aproape 65 de milioane de dolari), potrivit agenției chineze Xinhua.

"The Fate of the Furious" care s-a lansat pe ecrane la 12 aprilie a obținut primul său record în acceași zi, cu încasări de 60 de milioane (8,7 milioane de dolari), depășind precedentul ("Fast & Furious 7") care în apri...

    Citește pe publika.md