Tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare – câteva dintre beneficiile angajaților Kaufland5Foto© tv8.md

Tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare – câteva dintre beneficiile angajaților Kaufland

, 5 știri, 8 vizualizări

Kaufland este pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru deschiderea primelor două magazine în Moldova. În acești ani, și mai ales în ultimele luni, fiecare angajat al companiei și-a adus propria contribuție pentru ca în ziua deschiderii totul să fie impecabil. Cumpărătorii se vor bucura de produse proaspete, la cel mai bun raport de calitate/preț și de o atitudine prietenoasă și profesionistă.

Kaufland răsplătește performanța și responsabilitatea angajaților, pentru că în centrul afacerii  pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor se află atât clienții, cât și echipa.

„Pentru noi, orice angajat este o resursă prețioasă. El este în primul rând sufletul companiei. Succesul, pe care îl avem pe piață, se datorează grijii pe care o purtăm față de oamenii buni, care lucrează în echipa noastră. Așa am ajuns cei mai buni în domeniul retail”, ne spune Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland.