Țîcu în Parlament, către socialistul Bolea: Eu tot pot exclude dinți din gură2Foto© deschide.md

Țîcu în Parlament, către socialistul Bolea: Eu tot pot exclude dinți din gură

, 7 știri, 3 vizualizări

Deputatul PUN Octavian Țîcu a venit cu o replică, care a stârnit zâmbete în plenul Parlamentului, către colegul său socialist Vasile Bolea, care a prezentat un șir de schimbări din cadrul comisiilor parlamentare, în cadrul ședinței de astăzi a legislativului. După ce Țîcu a menționat că nu se mai regăsește în două comisii, fiind exclus din comisia Adunării Parlamentare la NATO și cea a relațiilor cu Polonia, acesta a declarat în plen că el tot poate „exclude dinți din gură”.

„Sfat colegial, n-am fost întrebat, consultat. Să nu vă fereasca Dumnezeu să faceți vreo operațiune legată de eventuale schimbări pe viitor în comisii, din comisii, eu tot pot exclude dinți din gură. Vă rog foarte frumos să tratați cu respect deputații. Eu înțeleg că-i o adunătură de hoți și bandiți, v-ați făcut parlamentari și dispuneți cum vreti voi, dar nu-i așa băieți, vă rog să aveți respect față de regulament”, a declarat Țîcu.

Vasile Bolea a răspuns că modificările respective au fost făcute în dependență de propunerile fracțiunilor parlamentare, iar la unele delegații a fost operată ajustarea membrilor.