Pe 20 ianuarie toate tradițiile de iarnă din Moldova se adună la GERAR FEST
Foto: stirilocale.md

Pe 20 ianuarie toate tradițiile de iarnă din Moldova se adună la GERAR FEST

5 știri, 6

Toate tradițiile de iarnă din Moldova „se vor aduna” la Gerar Fest, care se va desfășura pe teritoriul Combinatului Vinurilor de Calitate Mileștii Mici, pe 20 ianurie.

În cadrul festivalului de tradițiilor și ritualurilor de iarnă din toate colțurile țării noastre, vor evolua colective și ansambluri populare cu prestații colorate. Programul evenimentului promite să bucure și să impresioneze spectatorii.

12:00 – 12:30 – Fanfara Moșilor Crăciun

12:00 – 19:00 – Degustarea gratuită a izvarului

12:00 – 19:00 – Excursie în cea mai mare colecție de vinuri din lume

12:30 – 18:00 -Colective populare de la sud, nord și centru, cu colinde și spectacole

15:00 – 15:15 – Parada tradițiilor

18:00 – 18:45 – Concert de neuitat alături de Igor Cuciuc

Fiecare oaspete va primi în dar câte un pahar din ceramică, și va putea degusta câteva tipuri de izvar și chiar să voteze cea mai bună rețetă! La finalul evenimentului organizatorii vor desemna rețeta câștigătoare și vor da premii în cadrul tombolei.

Biletul la festival va asigura accesul și la o excursie, unde ghizii vor povesti în câteva limbi totul despre colecția unică de 1,5 milioane de sticle, introdusă în Cartea Recordurilor Guiness, dar și alte curiozități despre vinăria Mileștii Mici.

Pe 20 ianuarie, începând cu 11:30 și până la sfârșitul evenimentului, microbuzele marcate cu autocolanta „GERAR FEST” vor porni spre vinăria Mileștii Mici ...

    Citește pe stirilocale.md