Un tânăr de 20 de ani, împușcat la o piscină din Hâncești. Proprietarul centrului de odihnă și un polițist, reținuți

Un tânăr de 20 de ani, împușcat la o piscină din Hâncești. Proprietarul centrului de odihnă și un polițist, reținuți

15 știri, 88

Un tânăr de 20 de ani a fost împușcat mortal după ce, împreună cu doi prieteni, a decis să se răcorească într-o piscină aflată pe teritoriul unui centru de agrement din orașul Hâncești. Un dosar penal pentru omor intenționat a fost deschis în acest caz, iar două persoane au fost reținute, potrivit adjunctului Procurorului General, Igor Popa, citat de publika.md.

Potrivit informațiilor, cazul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 01:00. Cei trei tineri cu vârstă de 20 de ani, trei prieteni, au decis să se răcorească în piscină în afara orelor de program, fără a cere permisiunea administrației centrului de agrement.

Anterior proprietarul s-ar fi plâns la poliție că mai multe persoane intră pe teritoriul bazei de odihnă în afara programului și provoacă pagube.

Igor Popa a declarat că pentru a-i prinde pe suspecți, proprietarul centrului și șeful poliției criminale de la Inspectoratul de Poliție Hâncești au decis să organizeze o ambuscadă.

„În timp ce tinerii se aflau în bazin fără permisiune, proprietarul împreună cu colaboratorii de poliție s-au apropiat rapid și au efectuat câteva împușcături în aer și în direcția unuia dintre tineri, care a ieșit din bazin și se îndrepta spre ieșire. În rezultat, tânărul de 20 de ani a decedat în spitalul raional Hâncești și cauza decesului este o plagă produsă prin împușcătură”, a spus adjunctul Procurorului General, Igor Popa.

Potrivit ...

    Citește pe 24h.md