Trei minori din Capitala, reținuți pe urme fierbinți dupa spargerea a trei automobile la Botanica7Foto1Video© publika.md

Trei minori din Capitala, reținuți pe urme fierbinți dupa spargerea a trei automobile la Botanica

, 13 știri, 9 vizualizări

Trei minori din Capitală au fost reținuți pe urme fierbinți de polițiștii Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă al Direcției de Poliție Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Botanica pentru deteriorarea geamurilor și sustragerea bunurilor materiale găsite în interiorul automobilelor sparte. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 15 și 16 ani și nu sunt la prima abatere, fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

În jurul orei 09:05 a dimineții zilei de azi, 3 martie, oamenii legii au fost sesizați de către proprietarii a trei unități de transport, precum că au depistat geamurile de la automobile deteriorate. La fața locului s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă a inspectoratului. În cadrul cercetărilor la fața locului polițiștii au stabilit că la trei unități de transport au fost deteriorate geamurile, iar dintr-un automobil a fost sustras un telefon mobil și 900 de lei.

În urma verificării teritoriului, cât și adiacentul locului unde a fost comisă infracțiunea, la etajul tehnic a unui bloc de locuit au fost depistați indivizii, dar și bunurile pe care le-au sustras. Aceștia au fost escortați la inspectoratul de poliție.