Trei morți și 17 accidente rutiere în ultimele 72 de ore4Foto© prime.md

Trei morți și 17 accidente rutiere în ultimele 72 de ore

, 4 știri, 11 vizualizări

În fiecare al doilea accident rutier produs în primele trei luni ale acestui an în Capitală au fost implicați pietonii. Cel puțin asta arată datele prezentate astăzi de către șeful poliției municipale, Silviu Mușuc. Cifra este de aproape două ori mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

De la începutul anului, în Capitală s-au produs 120 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor, de aproape două ori mai multe față de perioada similară a anului trecut. În creștere este și numărul victimelor înregistrate. De la începutul anului, în urma accidentelor rutiere produse, șase pietoni și-au pierdut viața iar 120 au fost traumatizați. În sectorul Râșcani au avut loc cele mai multe accidente, 30 la număr, soldate cu tot atâtea persoane traumatizate.

Cele mai grave accidente însă s-au produs în sectorul Botanica al Capitalei. Aici au fost înregistrate 29 de accidente în urma cărora 3 pietoni au decedat, iar 28 au fost traumatizați. Cele mai multe persoane au decedat în urma accidentelor rutiere produse pe șoseaua Muncești. Trei persoane au fost ucise,iar 15 - traumatizate în urma celor opt accidente rutiere înregistrate în acest an pe această porțiune.