ULTIMA ORĂ! Un avion rusesc, cu 71 pasageri la bord, s-a prăbușit în apropiere de Moscova

ULTIMA ORĂ! Un avion rusesc, cu 71 pasageri la bord, s-a prăbușit în apropiere de Moscova

29 știri, 54

Potrivit primelor informații, avionul s-a prăbușit în apropiere de satul Argunovo și nu au existat șanse să supraviețuiască cineva din membrii echipajului și pasagerilor. La bord erau 71 de persoane – 65 pasageri și șase membri ai echipajului.

Nu există informații despre posibilele cauze ale accidentului. Avionul a fost localizat, dar pompierii și salvatorii încă nu au ajuns la fața locului, scrie presa rusă. Potrivit martorilor, avionul a luat foc în aer și s-a prăbușit.

Marea majoritate a pasagerilor erau locuitori din regiunea Orenburg, a declarat secretarul de presă al guvernatorului regional.

Potrivi agenției de presă Interfax, la locul accidentului au fost găsite mai multe fragmente de cadavre.

„Primele grupuri de salvatori au sosit la locul accidentului aeronavei. Rămășițele avionului sunt împrăștiate pe o arie de aproximativ 1 km „, raportează Ministerul de Urgențe.

Autoritățile ruse au inițiat o cauză penală în temeiul articolului 3 din art. 263 din Codul penal al Federației Ruse „Încălcarea regulilor pentru siguranța traficului și operarea transportului aerian, care a cauzat accidental moartea a două sau mai multe persoane.”

„Sunt luate în considerare diferite versiuni ale accidentului. Nu pot să vorbesc despre asta încă, ar fi putut fi – un factor uman, condițiile meteorologice”, a spus consilierul șefului Ministerului Transporturilor, Zhanna Terekhova postului de...

    Citește pe tv8.md