Ultimul mesaj al Melaniei Trump în calitate de Primă Doamnă a SUA4Foto© deschide.md

Ultimul mesaj al Melaniei Trump în calitate de Primă Doamnă a SUA

, 5 știri, 6 vizualizări

În ultimul mesaj în calitate de Primă Doamnă a SUA, Melania Trump a făcut referire la violențele de săptămâna trecută de la Capitoliu, îndemnându-i pe americani să se concentreze pe ce îi unește, nu pe ce îi desparte. Ea a mai ținut, însă, să spună că, în ultimii ani, a fost ținta a numeroase atacuri și acuzații nefondate. Melania Trump s-a arătat dezamăgită de toate bârfele care au circulat despre ea, scrie b1.ro.

Într-un mesaj postat inițial pe site-ul oficial al Casei Albe, Melania Trump a ținut să „condamne ferm actele de violență” săvârșite săptămâna trecută la Capitoliu, în ziua în care Congresul a certificat victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidențiale. Violențele săvârșite chiar de susținători ai lui Donald Trump, încă președinte al SUA, s-au soldat cu moartea a șase persoane.

Prima Doamnă i-a implorat pe oameni să renunțe la orice act de violență și „să nu facă niciodată presupuneri bazate pe culoarea pielii unei persoane sau să folosească diferitele ideologii politice ca fundament pentru agresiune și dușmănie”.