Un avion militar rus cu 14 persoane la bord a DISPĂRUT de pe radar deasupra Siriei. Pe cine suspectează Moscova
Foto: www.moldova.org

Un avion militar rus cu 14 persoane la bord a DISPĂRUT de pe radar deasupra Siriei. Pe cine suspectează Moscova

21 știri, 7

O aeronavă militară rusească cu 14 persoane la bord a dispărut de pe radar în noaptea de luni spre marți în timp ce zbura în spațiul aerian al Siriei, deasupra Mării Mediterane, au transmis reprezentanții Ministerului Apărării din Rusia, citați de BBC.

„În seara de 17 septembrie, în jurul orei 23:00, s-a pierdut legătura radio cu echipajul aeronavei IL 20 la bordul căreia se aflau 14 persoane. Aparatul de zbor se întorcea la baza aeriană Khmeimim. Legătura radio s-a întrerupt când aeronava se afla la 35 de km de coasta siriană a Mării Mediterane”, notează BBC, citând Ministerul Apărării al Federației Ruse.

Aeronava Ilyushin I1-20 se întorcea la baza militară rusă din Hmeimim.

Aeronavei i s-a pierdut urma în timpul unui atac coordonat de patru aeronave militare israeliene F-16 asupra provinciei Latakia din Siria, conform agenției ruse de presă TASS.

Momentan nu se cunosc informații despre starea celor aflați la bord. Autoritățile au lansat o operațiune de salvare, coordonată de personalul de la baza Hmeimim.The post Un avion militar rus cu 14 persoane la bord a DISPĂRUT de pe radar deasupra Siriei. Pe cine suspectează Moscova appeared first on Moldova.org.

    Citește pe moldova.org