Un avocat din capitală, reținut după ce ar fi pretins 14 000 de euro de la clienta sa pentru a-i soluționa dosarul în instanța de judecată5Foto© deschide.md

Un avocat din capitală, reținut după ce ar fi pretins 14 000 de euro de la clienta sa pentru a-i soluționa dosarul în instanța de judecată

, 12 știri, 7 vizualizări

Un avocat din Capitală a fost plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore, după ce ar fi pretins 14.000 de euro de la clienta sa pentru a-i soluționa dosarul în instanța de judecată. Potrivit denunțătoarei, acesta i-ar fi promis că o poate ajuta să scape de răspundere penală într-un dosar în care aceasta era cercetată pentru escrocherie în proporții deosebit de mari.

Mai exact, avocatul ar fi susținut că are influență asupra unor magistrați din cadrul Judecătoriei Hâncești, unde era pe rol cauza în care figura femeia și complicea sa, dar și asupra unor persoane publice din Procuratura și Inspectoratul de Poliție Ialoveni – instituții care au gestionat dosarul.

Pentru serviciile de intermediere, avocatul ar fi cerut 14.000 de euro, bani pe care i-ar fi primit în tranșe – 5.000 de euro, 4.000 de euro și alte 5.000 de euro.