Un avocat din Nisporeni, reținut după ce ar fi pretins 1000 de euro de la un bărbat, pentru a-l scăpa de răspundere într-un dosar de viol© jurnal.md

Un avocat din Nisporeni, reținut după ce ar fi pretins 1000 de euro de la un bărbat, pentru a-l scăpa de răspundere într-un dosar de viol

, 9 știri, 9 vizualizări

Un avocat din Nisporeni a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins 1000 de euro de la un bărbat pentru a-l ajuta să scape de răspundere pentru viol și violare de domiciliu.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi pretins 1000 de euro, susținând că are influență asupra unor persoane publice, ar putea să grăbească procedura de împăcare a părților cu eliberarea denunțătorului din arest preventiv și cu încetarea procesului penal intentat pentru viol și violare de domiciliu.

Potrivit materialelor altei anchete, avocatul ar fi pretins și primit suma de 1000 euro, de la alt cetățean, susținând că are influență asupra unor persoane publice, pentru a-l ajuta să scape de răspundere pentru raport sexual cu o persoană minoră.