Un bărbat de origine turcă este suspectat de tentativă de omor© tv8.md

Un bărbat de origine turcă este suspectat de tentativă de omor

, 5 știri, 5 vizualizări

Un bărbat, cu vârsta de 32 de ani, de origine turcă, a fost reținut de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind suspectat de tentativă de omor, transmite CURENTUL.

În noaptea de 05 august, polițiștii au fost alertați de către o tânără precum că pe str. N. Zelinski, se află un tânăr agresat și însângerat. La fața locului polițiștii au stabilit identitatea tânărului de 28 de ani de origine turcă, căruia i-au fost cauzate leziuni corporale, fiind solicitată o ambulanță pentru acordarea ajutorului medical.

Urmare a măsurilor de investigație și urmărire penală efectuate la locul faptei, s-a stabilit că victima se cunoaștea cu agresorul, iar în urma consumului de băuturi acoolice între ei s-au iscat divergențe care au degenerat în conflict. Ulterior suspectul a deteriorat o sticlă, cu fragmentul rămas în mâna i-a aplicat victimei câteva lovituri în regiunea hemitoracelui sting, astfel cauzându-i o plagă tăiată-înțepată penetrantă. Victima a fost preluată de către medici și transportată la spital pentru îngrujiri medicale. Iar suspectul a fugit de la locul comiterii infracțiunii.