Un bărbat din Strășeni a ajuns în comă la spital, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei sobe defecte5Foto© publika.md

Un bărbat din Strășeni a ajuns în comă la spital, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei sobe defecte

, 6 știri, 8 vizualizări

Un bărbat de 62 de ani, din localitatea Chirianca, raionul Strășeni, s-a intoxicat cu monxid de carbon din cauza unei sobe defecte.

Bărbatul a fost găsit în stare inconștientă în propria casa de către un coleg de serviciu, care a apelat imediat serviciile de urgență. Pentru cercetarea cazului, la fața locului a intervenit o echipă de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că incendiul în locuința nu s-a produs, iar persoana intoxicată a fost preluată de o echipă de medici în stare gravă, în comă de gradul I.

Persoana a fost resuscitată în drum spre spital, unde i s-a acordat îngrijiri de rigoare. La spital, bărbatul și-a revenit, iar la moment viața acestuia este în afara oricărui pericol. În urma cercetărilor efectuate în locuința bărbatului, s-a stabilit că acesta s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon emanat în urma defecțiunii sobei.