Un bărbat riscă amendă pentru că a înscenat furtul propriului automobil
Foto: curentul.md

Un bărbat riscă amendă pentru că a înscenat furtul propriului automobil

9 știri, 25

Un bărbat de 41 de ani, domiciliat în raionul Glodeni, este suspectat de chemarea intenționat falsă a serviciilor specializate, transmite CURENTUL.

Astfel, în dimineața zilei de 12 octombrie curent, bărbatul a alertat poliția din Glodeni, precum că i-a fost sustras automobilul parcat în preajma casei sale. Acesta a declarat poliției că în seara zilei de 11 octombrie curent, a parcat automobilul în fața gospodăriei sale, lăsând cheile în automobil, iar spre dimineață a observat că automobilul lipsește.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate, forțele de ordine au depistat automobilul, la marginea satului Movileni, raionul Glodeni. Ulterior, a fost solicitat, ajutorul angajaților Sectorului poliției de frontieră „Valea Rusului”, care au implicat câinele de serviciu. Astfel, patrupedul, luând urma de la locul depistării automobilului, a mers până la gospodăria proprietarului automobilului.

În urma documentării cazului, s-a stabilit faptul că, proprietarul împreună cu vecinul său de 17 ani, în seara zilei de 11 octombrie 2017, au plecat la viile din apropierea satului Viișoara, raionul Glodeni, de unde au sustras struguri. În timp ce aceștia culegeau strugurii, au fost observați de doi locuitori a satului Viișoara, care păzeau viile personale, iar la observațiile acestora, aceștia au urcat în automobil, deplasându-se spre domiciliu.

Ajungând la marginea satului Movileni, con...

    Citește pe curentul.md