Un fost deputat va candida pentru funcția de primar al Chișinăului12Foto1Video© realitatea.md

Un fost deputat va candida pentru funcția de primar al Chișinăului

, 20 știri, 10 vizualizări

Fostul deputat liberal, Valeriu Munteanu, intenționează să se înscrie în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Chișinăului. Acesta va fi candidatul noului partid „Uniunea Salvați Basarabia”, care a fost creat chiar de el.

„Astăzi la guvernare se află Blocul ACUM, dar la putere se află PSRM, condus de Igor Dodon, păpușa Kremlinului, care a întins asupra Basarabiei o plasă de dominare rusească strategică, politică și identitară. În aceste condiții de reocupare rusească a Republicii Moldova, USB, care reprezintă „generația 7 aprilie” a decis să intre în luptă, să reînceapă bătălia pentru identitatea românească, singura care poate garanta locul pe care-l merităm în spațiul european, euroatlantic și românesc.

USB a decis să înceapă lupta prin cucerirea principalei redute identitare și naționale din Republica Moldova – capitala Chișinău. Astfel, Biroul Politic al USB, mandatat de Consiliul Republican al partidului, a decis desemnarea domnului Valeriu Munteanu pentru alegerile la funcția de primar al capitalei”, a scris Munteanu pe Facebook.