Un fost șef de direcție de la ANP, numit director adjunct al ANTA. Ministrul Spînu declară că a fost angajat pentru lupta cu corupția2Foto© tv8.md

Un fost șef de direcție de la ANP, numit director adjunct al ANTA. Ministrul Spînu declară că a fost angajat pentru lupta cu corupția

, 4 știri, 19 vizualizări

Fostul șef al Direcției generale de detenție a Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Sergiu Cecoi, a fost numit în funcția de director adjunct al Agenției Naționale Transport Auto (ANTA). Sergiu Cecoi a fost numit în această funcție la propunerea viceprim-ministrului, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, Andrei Spînu, viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, ne-a comunicat că numirea lui Cecoi în funcția de director adjunct al ANTA a fost făcută la propunerea sa și are drept scop „lupta împotriva corupției”.

Solicitat de ZdG, Cecoi ne-a comunicat că la 8 septembrie a plecat de la ANP, iar după două zile a fost angajat la ANTA, de către responsabili din cadrul Ministerului Infrastructurii.