Un microbuz abandonat, depistat de polițiștii de frontieră din Leova. Ce a făcut șoferul înainte de a lăsa mașina

Un microbuz abandonat, depistat de polițiștii de frontieră din Leova. Ce a făcut șoferul înainte de a lăsa mașina

10 știri, 8

Polițiștii de frontieră au depistat abandonat în zona de frontieră un mijloc de transport dat în căutare, ca fiind furat. Autovehiculul a fost reținut, după o zi de când stăpânul a anunțat despre furt autoritățile de poliție.

Cazul a avut loc în noaptea de 10 spre 11 iulie, când patrula Sectorului Poliției de Frontieră Leova a observat, în timp ce desfășura serviciu planificat, un microbuz care se deplasa dinspre satul Sărata-Răzăși.

Pentru asigurarea legalității aflării transportului în zona de frontieră s-a luat decizia opririi în trafic și supunerii verificărilor de rigoare.

În acest sens, polițiștii de frontieră au semnalat microbuzul de model Ford Tranzit, șoferul căruia în loc să oprească a accelerat și în viteză a pornit în altă direcție, spre satul Tochile-Răducani. În mod operativ a fost anunțată grupa de intervenție a Sectorului, care la scurt timp a reținut vehiculul abandonat pe marginea drumului din localitatea respectivă.

Din cercetările primare s-a aflat că mijlocul de transport era dat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Criuleni, fiind sesizat despre sustragerea acestuia de proprietarul microbuzului, în data de 9 iulie curent.

Conform procedurilor legale unitatea de transport a fost transmisă IP Criuleni. Cercetările pe cazul dat continuă în vederea reținerii persoanelor implicate.

    Citește pe moldova.org    Tendințe