Un minor din Capitala, reținut dupa o serie de cel puțin 20 de furturi din automobile, magazine și chiar sucursala unei banci3Foto1Video© publika.md

Un minor din Capitala, reținut dupa o serie de cel puțin 20 de furturi din automobile, magazine și chiar sucursala unei banci

, 4 știri, 3 vizualizări

Un minor de 16 ani, locuitor a Capitalei, a fost reținut în urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație a Inspectoratului sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat de comiterea unor furturi din automobile, magazine și oficii. Individul anterior a fost cercetat penal de nenumărate ori pntru infracțiuni analogice.

În cadrul acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală, polițiștii au stabilit că, pe parcursul lunii ianuarie, minorul a comis cel puțin cinci furturi pe teritoriul sectorului Buiucani.

Astfel, acesta a pătruns într-un magazin, în trei automobile prin deteriorarea geamurilor, de unde a sustras bunuri materiale cum ar fi: telefoane mobile, portmonee în care se aflau actele de identitate, bani, precum și în sucursala unei bănci de unde a sustras un telefon mobil de model „Xiomi redmi 7”, la preț de 1.850 de lei.