Un moldovean a fost reținut în timp ce traversa clandesdin frontiera moldo-ucraineană5Foto1Video© publika.md

Un moldovean a fost reținut în timp ce traversa clandesdin frontiera moldo-ucraineană

, 5 știri, 23 vizualizări

Un moldovean a fost reținut în timp ce traversa clandesdin frontiera moldo-ucraineană. Audiat, acesta a declarat că se întorcea de la o întâlnire cu niște prieteni, care a avut loc în regiunea Odesa. Incidentul a fost consemnat în noaptea de 15 spre 16 octombrie curent.

Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Tudora aflați în misiune de serviciu au fost alertați de prezența unei persoane în zona de responsabilitate. Deplasarea acesteia a fost remarcată cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate pe turnurile de observare. Imediat, informația a fost transmisă către patrula mobilă aflată pe teritoiu pentru a întreprinde toate măsurile necesare de reținere a persoanei.

La scurt timp, bărbatul a fost urcat în mașina Poliției de Frontieră și escortat la Sector pentru audieri. Din cercetările preliminare s-a stabilit că cetățeanul, în vârstă de 32 de ani este originar din raionul Căușeni. Întrebat despre motivul comiterii infracțiunii, moldoveanul a declarat că fusese la o întâlnire cu prietenii undeva pe lângă orașul Odesa și pentru că și-a uitat pașaportul a hotărât să traverseze ilegal. Verificat însă în bazele de date ale Poliției de Frontieră, bărbatul nu figurează că ar fi înregistrat vreo ieșire din țară în data menționată de el.