Un moldovean, găsit spânzurat în Italia. O înlocuia pe mama sa la locul de muncă
Foto: www.moldova.org

Un moldovean, găsit spânzurat în Italia. O înlocuia pe mama sa la locul de muncă

5 știri, 12

Tragedie într-un apartament din localitatea Pozzuolo Martesana, din apropierea orașului Milano, unde un bătrân italian l-a găsit spânzurat pe un tânăr care avea grijă de dânsul, informează Il Giorno. Îngrijitorul avea 26 de ani și era originar din Republica Moldova.

Tragedia s-a produs în seara zilei de duminică, 9 septembrie, în jurul orei 19:00. Atunci bătrânul a descoperit corpul neînsuflețit al tânărului său îngrijitor, în sufrageria apartamentului în care cei doi locuiau. Moldoveanul s-a spânzurat cu șireturile de la pantofi, agățat de un mobilier din încăpere.

Îngrozit, bătrânul a tras alarma, dar, din păcate, nu mai era nimic de făcut.

Presa italiană scrie că tânărul era deseori văzut alături de bătrânul de care avea grijă, iar duminică ziua, când în centrul localității avea loc un festival muzical, a fost observat în barul din localitate. Venite la fața locului, forțele de ordine au cercetat pe parcursul a mai multor ore locul tragediei și au discutat cu vecinii pentru a elucida circumstanțele acestui caz.

Bătrânul italian a declarat că în momentul tragediei el se odihnea în altă cameră.

Despre decesul îngrijitorului moldovean a fost anunțat primarul localității, care urma să ia legătura cu mama băiatului.

Tânărul a sosit recent în Italia, pentru câteva săptămâni, și o înlocuia pe mama sa care plecase acasă în Moldova pentru o scurtă vacanță.

Cea mai credibilă ipotez...

    Citește pe moldova.org