Un nou teren de joaca, amenajat in orașul Caușeni, la inițiativa deputatului Platformei „Pentru Moldova” Grigore Repeșciuc5Foto© curentul.md

Un nou teren de joaca, amenajat in orașul Caușeni, la inițiativa deputatului Platformei „Pentru Moldova” Grigore Repeșciuc

, 6 știri, 3 vizualizări

Copii din orașul Căușeni se bucură de un nou teren de joacă modern. Spațiul de joacă a fost amenajat în centrul orașului la inițiativa și cu implicarea deputatului de pe circumscripția uninominală nr.35 Căușeni, Ștefan Vodă, Grigore Repeșciuc, membru al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”.

Asigurarea copiilor cu spații de joacă care să corespundă rigorilor de siguranță, dar și care să le ofere posibilități de dezvoltare și recreere se înscrie în eforturile și angajamentul membrilor Platformei parlamentare „Pentru Moldova” de a realiza proiecte sociale în localitățile țării. În decurs de o lună, acesta este al treilea teren de joacă, amenajat la inițiativa deputaților Platformei „Pentru Moldova”.

Grigore Repeșciuc a menționat la evenimentul de inaugurare că întotdeauna a pledat pentru dezvoltarea infrastructurii acestui oraş, atât din postura de primar de Căușeni, cât și cea de deputat, pe care l-a dorit aranjat, amenajat frumos, comod, confortabil, curat şi atractiv.