Un om de afaceri, apropiat de Vladimir Plahotniuc, găsit împușcat24Foto1Video© deschide.md

Un om de afaceri, apropiat de Vladimir Plahotniuc, găsit împușcat

, 68 știri, 20 vizualizări

Luncașu Iurie, un apropiat al ex-liderului PDM Vladimir Plahotniuc s-a împușcat în seara zilei de 17 august. Poliția Buiucani, informează că la 17.08.2019, orele 20:07, în Unitatea de Gardă a parvenit înștiințarea 112, precum că pe traseul R-6, se află o persoană împușcată în regiunea capului.

Potrivit declarațiilor șoferului care a sunat la 112, Luncașu s-a împușcat din arma personală în regiunea capului și în urma leziunilor corporale primite a decedat la fața locului. Fiind audiat, cel care a sunat la poliție, cet. Babin Boris, a declarat că activează ca șofer la cet, Luncașu Iurii și la 17.08.2019, aproximativ orele 19:00, a fost contactat telefonic de șeful său care i-a cerut să vină la domiciliu și să se deplaseze într-o direcție necunoscută la aer curat.

Șoferul a mers cu automobilul de serviciu la casa lui Lupașcu de unde la luat și s-au îndreptat spre traseul R-6 (Ialoveni-Durlești). La un moment dat, Luncașu Iurie, i-a cerut șoferului să oprească automobilul în câmp, și să scrie o scrisoare cu următorul conținut: