Un polițist a murit în urma atacului de la Capitoliu. Bilanțul violențelor din capitala americană a ajuns la 5 morți6Foto© publika.md

Un polițist a murit în urma atacului de la Capitoliu. Bilanțul violențelor din capitala americană a ajuns la 5 morți

, 6 știri, 6 vizualizări

Un ofițer de poliție a murit joi noapte din cauza rănilor suferite în urma atacului suporterilor lui Donald Trump, a anunțat un reprezentant al poliției americane la Capitoliu. Bilanțul victimelor a ajuns la cinci morți.

Potrivit CNN, Brian Sicknick lucra la unitatea de poliție de la Capitoliu din 2008.

Moartea polițistului ridică bilanțul victimelor de la Capitoliu la cinci. Patru dintre protestatarii care au luat miercuri cu asalt clădirea Ccapitoliului au murit în urma confruntărilor cu poliția. Una dintre victime, Ashli Babbitt, o susținătoare înfocată a președintelui Donald Trump, era militar de carieră. Ea a fost împușcată și a decedat în urma rănii suferite.

Cel puțin 14 membri ai departamentului de poliție au fost răniți în urma asaltului susținătorilor lui Donald Trump, de la Capitoliu, din Washington. Doi au fost internați la spital, unul cu răni grave după ce a fost târât în mulțime, iar celălalt a fost lovit în față. Până acum, cel puțin 52 de protestatari au fost reținuți.