Un tânăr din țara noastră, înjunghiat și bătut cu bestialitate pe o stradă din Iași4Foto© jurnal.md

Un tânăr din țara noastră, înjunghiat și bătut cu bestialitate pe o stradă din Iași

, 10 știri, 7 vizualizări

Un băiat de 21 de ani din Republica Moldova a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori și bătut cu bestialitate la Iași, România. Incidentul a avut loc vineri dimineața în jurul orei 4, în zona Copou, scrie ziaruldeiasi.ro.

Băiatul ar fi început să se certe pe stradă cu un necunoscut, iar la un moment dat, aceasta a început să-l lovească, iar ulterior l-a înjunghiat. Agresorul l-a lovit atât de puternic încât i-a scos aproape toți dintâi, i-a produs o contuzie a mandibulei și l-a înjunghiat în spate și braț. Băiatul a mers singur până la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iași pentru a fi tratat.

„Pacientul a ajuns la spital în urma unei agresiuni fizice. Prezenta multiple plăgi înjunghiate în partea posterioară a toracelui, în zona axilei și a brațului stâng. De asemenea, acesta avea și mai multe traumatisme faciale, printre care o contuzie de mandibulă și lipsa mai multor dinți”, a precizat profesorul Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.