Un tânăr, riscă până la 7 ani de închisoare pentru furtul unui telefon mobil2Foto© jurnal.md

Un tânăr, riscă până la 7 ani de închisoare pentru furtul unui telefon mobil

, 4 știri, 11 vizualizări

Tânăr, în vârstă de 21 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui jaf, transmite CURENTUL.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 31 iulie, de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, originar din r. Cimișlia, comunicând că a fost jefuit la Gara Auto Sud. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei bărbatul le-a comunicat polițiștilor că în timp ce aștepta microbuzul, de el s-a apropiat un tânăr și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil, în sumă de 6 000 lei.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală inițiate de forțele de ordine, individual a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția, iar telefonul mobil urmează a fi returnat proprietarului. Este de menționat că tânărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru furt din automobile.