Un taximetrist din capitală a fost reținut după ce ar fi extorcat 500 euro pentru un permis de conducere2Foto© unimedia.info

Un taximetrist din capitală a fost reținut după ce ar fi extorcat 500 euro pentru un permis de conducere

, 7 știri, o vizualizare

O tânără din Сapitală a denunțat la Centrul Național Anticorupție un șofer de taxi care, potrivit ei, i-ar fi promis să o ajute să susțină examenele la șoferie contra sumei de 500 de euro. Taximetristul susținea că ar avea cunoscuți la Agenția Servicii Publice, fapt ce i-ar facilita obținerea permisului de conducere.

Tânăra a povestit că, acum câteva săptămâni, ar fi comandat un taxi pentru a se deplasa la domiciliu, după ce a picat examenele pentru obținerea permisului de conducere. Intrând în discuție cu șoferul, acesta i-ar fi spus că o poate ajuta să susțină examenele, invocând că ar avea posibilitatea să influențeze persoane din cadrul ASP să o promoveze la probele practice.

Denunțătoarea a mai declarat că a făcut schimb de contacte cu șoferul și că acela ar fi sunat-o de câteva ori, cerându-i banii. Deși ar fi susținut probele fără ajutorul cuiva, femeia spune că bănuitul ar fi continuat să o sune și să ceară bani.