Un TIR înmatriculat în R.Moldova a spulberat o fetiță pe o trecere de pietoni în Prahova
Foto: www.publika.md

Un TIR înmatriculat în R.Moldova a spulberat o fetiță pe o trecere de pietoni în Prahova

11 știri, 4

O fetiță de 10 ani a murit, marți, după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un TIR, în timp ce copila traversa DN 1B, în localitatea Loloiasca, pe trecerea de pietoni, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, TIR-ul înmatriculat în Moldova, care circula din direcția Ploiești către Buzău a lovit, mortal, o fetiță de 10 ani, care traversa pe trecerea de pietoni.

„Șoferul este cetățean moldovean. A fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a ieșit negativ. Colegii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte. Din primele cercetări, copilul, accidentat mortal, era pe trecerea de pietoni”, a declarat, corespondentului Mediafax, șeful Poliției Rutiere Prahova, Adrian Iacob.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ambulanței Prahova, George Duță, a declarat că rănile suferite de copil au fost extrem de grave, copila fiind găsită moartă la sosirea echipajului cu medic.The post Un TIR înmatriculat în R.Moldova a spulberat o fetiță pe o trecere de pietoni în Prahova appeared first on Moldova.org.

    Citește pe moldova.org