Unul din șoferii care s-a luat la bătaie pe strada Muncești din Capitală, transportat la spital2Foto1Video© tv8.md

Unul din șoferii care s-a luat la bătaie pe strada Muncești din Capitală, transportat la spital

, 4 știri, 16 vizualizări

UPDATE, ORA 16:50: Oamenii legii au fost anunțați despre producerea conflictului printr-un apel telefonic parvenit la Inspectoratul de Polițe Botanica la ora 14:50. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și ofițerul de sector. Polițiștii au stabilit că șoferul automobilului de marca Land Rover are vârsta de 41 de ani. Șoferul automobilului de marca Mazda i-ar fi închis calea de ieșire din parcare.

Ulterior între șoferi s-a iscat un conflict și s-au luat la bătaie. Șoferul automobilului de marca Mazda a fost transportat la spital. În cadrul anchetei pornite pe marginea cazului dat urmează a fi stabilite toate circumstanțele. În acest sens va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

UPDATE, ORA 16:15: Doi șoferi s-au luat la bătaie pe strada Muncești din Capitală. Din imaginile video surprinse de un trecător se vede cum cei doi poartă o discuție, iar după ceva timp unul din ei a început să se ia la pumni.